Satakunnan Seta ry
 
Satakunnan Seta ry on Satakunnassa toimiva ihmisoikeus- ja sosiaalialan järjestö, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai sukupuolen ilmaisusta.
 
Ajankohtaista / Current events
 
Kutsu syyskokoukseen
 
Satakunnan Seta ry pitää sääntömääräisen syyskokouksen 12.12. klo 15 alkaen Yhteisötalo Otavan Valkoisessa huoneessa. Osoite on Otavankatu 5 281200 Pori.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan yhdistyksestä ja vaikuttamaan sen toimintaan, kokouksessa sinulla on siihen mahdollisuus. Samalla voit liittyä hallitukseen kaudelle 2022, jos haluat päästä paremmin vaikuttamaan sinulle tärkeisiin asioihin.

Äänioikeus on jäsenmaksun vuonna 2021 maksaneilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja   jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle
6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
7. Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja
8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
9. Kokouksen päättäminen.
 
 
Marraskuun Sateenkaarikahvila
 
Ystäväkahvila Muru, Otavankatu 5A.
Keskiviikko 10.11, klo 17-19. Lämpimästi Tervetuloa!

Mukana on tavallisen kahvittelun ja hengailun lisäksi myös asiapitoista ohjelmaa. Satasairaalan SERI-tukikeskus esittäytyy. SERI on maksuton ja lähetteetön palvelu kaikille yli 16-vuotiaille seksuaalirikosten uhreille sukupuolesta riippumatta.

On hyvä tietää, että tällä hetkellä SERI-tukikeskuksia toimii lähes jokaisessa isossa keskussairaalassa.

Lyhyesti: "Tarkoituksemme on tarjota matalan kynnyksen hoitoa, emmekä vaadi rikosilmoituksen tekoa, vaan meiltä saa joka tapauksessa henkisen tuen ja rikosoikeudellisten näytteiden lisäksi maksutta niin B-hepatiitti -rokotussarjan, infektionäytteet ja tarvittaessa HIV-estolääkityksen. Toimimme 24/7/365."

SERI:n työntekijät tietysti toivovat, että tieto tukikeskuksen palveluista tavoittaisi mahdollisimman monet.

Myös joulukuussa pidetään Sateenkaarikahvila. Siitä lisää myöhemmin omana päivityksenään!
 
 
Satakunnan sateenkaarevat nuoret - Ohjaajaa etsitään!
 
Nuortentoiminnan comeback tapahtui tänä vuonna ensin etänä ja sitten pikkuhiljaa livetapaamisten muodossa. Ensi vuonna yksi loisto-ohjaajistamme ei ole enää käytettävissä hommaan, ja olisikin kiva juttu, jos saisimme jo nyt tilalle tiimiin yhden tai kaksi kehittämismielistä ja vastuuta kantavaa ohjaajaa lisää!

Hyvä ohjaaja on aito ja rento, ryhmäläiset huomioonottava ja sateenkaarisensitiivinen. Toiminta on suunnattu 14-23 -vuotiaille nuorille. Hyvälle vastuuohjaajalle ei ole ikärajaa. Koulutus ja työkokemus tai muu tausta nuorten parissa toimimisesta on eduksi.

Omat ideat ovat plussaa. Kaikki tekevät vapaaehtoistyötä omista lähtökohdistaan, omilla vahvuuksillaan ja persoonallaan. Ohjaajuus on palkatonta, mutta ryhmätoiminnan kulut korvataan kuitteja vastaan. Menoista sovitaan yhteistyössä yhdistyksen hallituksen kanssa, ja hallitus tukee tapahtumajärjestämistä. Tapaamisten sisältö on rentoa ajanviettoa ja se rakentuu ryhmän toiveita kuunnellen. Tila on syrjimätön ja häirinnästä vapaa. Tällä hetkellä nuortenryhmän tapahtumat ovat olleet yhtenä iltana kerran kuussa. Ohjaajat vastaavat nuortentoiminnan sometilien päivityksistä.

Haastattelemme ohjaajiksi hakevat. Tule haastatteluun! Nuortenryhmän ohjaaminen on todella merkittävää ja arvokasta puuhaa - tätä on kaivattu. Ohjaajiksi valittujen on esitettävä rikostaustaote pyydettäessä ja yhdistys korvaa tästä aiheutuvat kulut. Yhteydenotot Satakunnan Seta ry:lle sähköpostitse, nuoret(ät)100seta.fi.

Koska seuraavat nuorten tapaamiset pidetään?
 
-> Nuorten Facebook: Satakunnan sateenkaarevat nuoret

-> Nuorten Instagram: satanuoret


Nuorenryhmä Anniksella!

Kokoontumispaikkana on Kulttuuritalo Annis, Annankatu 6, Pori.
 
Tule mukaan nuortentoimintaan! :)

Facebook: Satakunnan sateenkaarevat nuoret

Instagram: satanuoretJäsenmaksut 2021


Yhdistyksemme tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus riippumatta seksuaalisesta suuntaumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Liittymällä jäseneksi tuet suoraan yhdistyksen toimintaa, tiedotusta, koulutusta ja tapahtumia. Saat myös infotiedotteet (halutessasi) sähköpostiin, jäsenkortin ja kaikki liittymissivulla listatut jäsenedut.

Satakunnan Seta ry:n jäsenmaksu vuodelle 2021 on 14 €, alennettu maksu 10 € opiskelijoilta, eläkeläisiltä, työttömiltä, siviili- tai varuspalvelustaan suorittavilta.

Saaja: Länsi-Suomen Osuuspankki
Tili:  FI94 5700 8120 3731 67
Viesti: Kirjoita viesti-kohtaan nimesi ja osoitteesi jäsenkortin postittamista varten

Muistathan myös täyttää jäsenlomakkeesi jäsenmaksun maksamisen jälkeen liittymissivullamme.


Vuoden 2021 hallitus
 
Yhdistyksen hallitus vuodelle 2021 on valittu.

Sateenkaariperheiden ryhmä


Sateenkaariperheet ry:n Porin paikallisryhmästä löytyy lisätietoja Facebookista nimellä Porin Sateenkaariperheet. Jos olet kiinnostunut tämän yhdistyksen toiminnasta tai haluat liittyä sen sähköpostilistalle, laita viestiä osoitteeseen pori(at)sateenkaariperheet.fi.
 
info@100seta.fi - Satakunnan Seta ry, PL 261, 28101 PORI