Satakunnan Seta ry
 
Satakunnan Seta ry on Satakunnassa toimiva ihmisoikeus- ja sosiaalialan järjestö, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.
 
Ajankohtaista / Current events
 
Kutsu Satakunnan Seta ry:n ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen

Satakunnan Seta pitää ylimääräisen yhdistyksen kokouksen 9.6.2018 klo 13 alkaen PAM Hotelli- ja Ravintola-alan Porin osasto 707 ry:n tiloissa. Osoite on Yrjönkatu 11 B 12. Kokouksen käsitellään sääntöjen muutokset, vahvistetaan toiminnantarkastaja vuodelle 2018 ja kerrotaan tulevista tapahtumista.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

1.    Kokouksen avaus
2.    Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3.    Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä ääntenlaskijoiden valinta
4.    Työjärjestyksen hyväksyminen
5.    Sääntöjen muutokset
6.    Vuoden 2018 toiminnantarkastajan vahvistaminen
7.    Tulevat tapahtumat
8.    Kokouksen päättäminen


Paikalla on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!
 

Aikuistenryhmä
 
Satakunnan Setan uusi aikuistenryhmä kokoontui nyt toistamiseen viettämään hauskaa iltaa rennosti rupatellen ja suunnitellen, millaista aikuisten toimintaa haluaisimme Satakunnan alueelle. Tällä kertaa tuolit kaapattiin alle ravintola Kirjakaupassa. Terkkuja osallistuneille!
 
 
Nuortenryhmä
 
Nuortenryhmä on kesätauolla ja jatkaa 9.8.
 
Satakunnan Setan nuortenryhmä kokoontuu kahden viikon välein keskiviikkoisin klo 18-20 Porin keskustan nuorisotalon kerhohuoneessa numero 2.
 
Nuortenyhmän seuraavasta tapaamisesta tiedotetaan aina yhdistyksen Facebook-sivuilla sekä Facebook-ryhmässä Satakunnan Setan nuortenillat. Lisätietoja voit kysyä Facebookin kautta tai sähköpostilla osoitteesta nuoret(a)100seta.fi.
 
Tervetuloa mukaan!
 
 
Jäsenmaksu vuodelle 2018
 
Vuoden 2018 jäsenmaksut ovat 14 euroa, alennettu maksu 10 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, siviili- tai varuspalvelustaan suorittavat.) Liittymällä Satakunnan Seta ry:n jäseneksi tuet suoraan yhdistyksen toimintaa. Tutustu tämän vuoden jäsenetuihin!
 

Vuoden 2018 hallitus valittu
 
Hallitus vuodelle 2018 on valittu.

 

Sateenkaariperheiden ryhmä

Sateenkaariperheet ry:n Porin paikallisryhmä jatkaa kokoontumisia noin kerran kuussa myös vuonna 2018. Lisätietoja löytyy Facebookista nimellä Porin Sateenkaariperheet. Jos olet kiinnostunut tämän yhdistyksen toiminnasta tai haluat liittyä sen sähköpostilistalle, laita viestiä osoitteeseen pori(at)sateenkaariperheet.fi.
   
 
 
info@100seta.fi - Satakunnan Seta ry, PL 261, 28101 PORI