Satakunnan Seta ry
 
Satakunnan Seta ry on Satakunnassa toimiva ihmisoikeus- ja sosiaalialan järjestö, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.
 
Ajankohtaista / Current events
 
 
Web-sivujen ja sähköpostien palvelinmutos
 

Palveluntarjoajamme siirtää web-sivumme ja sähköpostimme uudelle palvelimelle 16.10.2017 klo 21:30 alkaen. Siirron pitäisi olla valmis tiistai aamuun mennessä. Siirron aikana sivstomme ja sähköpostimme pitäisi toimia normaalisti, mutta etenkin web-sivuilla voi esiintyä hitautta ja jäsenlomakkeiden lähettämisessä voi esiintyä ongelmia.

 
Uudet nuortenryhmän ohjaajat valittu
 
Uudet nuortenryhmän ohjaajat on valittu. Kiitos kaikille yhteydenotoista. Nuortenryhmä jatkaa toimintaansa jälleen ensi viikolla 6.9. Paikkana nuokkarin kerhohuone 2 klo 18-20.
 
 
Jäsenmaksu vuodelle 2017
 
Vuoden 2017 jäsenmaksut ovat 13 euroa, alennettu maksu 10 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, siviili- tai varuspalvelustaan suorittavat.)
 

Nuortenryhmä
 
Satakunnan Setan nuortenryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-20 Porin keskustan nuorisotalon kerhohuoneessa numero 2.
 
Vuonna 2017 ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran keskiviikkona 25.1. ja jatkoi siitä alkaen tapaamisia kahden viikon välein. Kesän ajan tapaamisista ilmoitetaan yhdistyksen sekä nuortenryhmän Facebook-sivuilla!
 
Nuortenyhmän seuraavasta tapaamisesta tiedotetaan aina yhdistyksen Facebook-sivuilla sekä Facebook-ryhmässä Satakunnan Setan nuortenillat. Lisätietoja voit kysyä Facebookin kautta tai sähköpostilla osoitteesta nuoret(a)100seta.fi.
 
Tervetuloa mukaan!

 
Sateenkaariperheiden ryhmä

Sateenkaariperheet ry:n Porin paikallisryhmä jatkaa kokoontumisia noin kerran kuussa myös vuonna 2017. Lisätietoja löytyy Facebookista nimellä Porin Sateenkaariperheet. Jos olet kiinnostunut tämän yhdistyksen toiminnasta tai haluat liittyä sen sähköpostilistalle, laita viestiä osoitteeseen pori(at)sateenkaariperheet.fi.
 


Vuoden 2017 hallitus valittu
 
Uusi hallitus vuodelle 2017 on valittu.
  
 
 
info@100seta.fi - Satakunnan Seta ry, PL 261, 28101 PORI