Toiminta / Activities
 
Satakunnan Seta ry järjestää tiedotus- ja koulutustoimintaa, julkisia tapahtumia ja tilaisuuksia, sekä omaehtoista illanvietto- ja ryhmätoimintaa.
 
Sateenkaariperheet / Rainbow families
 
Porissa aloitettiin sateenkaariperheiden ryhmä tammikuussa 2014. Nykyisin Sateenkaariperheet ry:n Porin paikallisryhmä kokoontuu noin kerran kuussa. Lisätietoja tapaamisista löydät Facebookista nimellä Porin Sateenkaariperheet. Kysymyksiä liittyen ryhmän toimintaan voit lähettää osoitteeseen pori(at)sateenkaariperheet.fi.
 
Nuortenryhmä / Youth group 
 
Satakunnan Seta:n nuortenryhmä kokoontuu Porin Nuorisotalolla, kerhotilassa numero 2. Osoite on Isolinnankatu 12, Pori.
 
Nuortenryhmän toiminta on suunnattu kaikille 14-23 -vuotiaille. Toimintaa järjestetään nuorten toiveiden ja ehdotusten mukaan. Lisää nuortenryhmästä voit lukea sivulta Nuoret.
 
Nuortenryhmän seuraavasta tapaamisesta tiedotetaan aina yhdistyksen Facebook-sivulla sekä Facebook-ryhmässä Satakunnan Setan nuortenillat.
 
Lisätietoja saat Facebook-sivuilta tai lähettämällä postia osoitteeseen nuoret(at)100seta.fi.
 
Koulutus / Education
 
Satakunnan Seta:lla toimii aktiivinen vapaaehtoiskouluttajien ryhmä, jonka voi kutsua oppilaitoksiin tai leireille pitämään toiminnallista ja ryhmän tarpeen mukaan räätälöityä koulutusta seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuudesta, sekä keskustelemaan avoimesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämästä.
 
Koulutuspyynnöt osoitteeseen kouluttajat(at)100seta.fi.
 
Muu toiminta / Other activities
 
Jäsenilleen Satakunnan Seta pyrkii järjestämään ympäri vuoden erilaista toimintaa ja tapahtumia. Tietoa tapahtumista löydät etusivulta sekä yhdistyksen Facebook- sivuilta.
 

info@100seta.fi - Satakunnan Seta ry, PL 261, 28101 PORI